با انجام این عمل، بدن قابلیت تولید هورمون گرسنگی (گرلین) را از دست میدهد.
در جراحی اسلیو با خارج سازی بخشی از معده و با کاهش ظرفیت دستگاه گوارش، معده عملا به عنوان راه ارتباطی مری با روده عمل کرده و با کاهش حجم فضای ذخیره غذا فرد زودتر سیر شده و در نتیجه میزان کالری دریافتی فرد کاهش میابد. در این عمل روده دست نخورده باقی میماند.
سپس پس از ازدواج دوم خود عمل اسلیو معده را انجام داد و توانست کاهش وزن ۴۰ کیلوگرمی را تجربه کند.
مصرف دارو؛ بیمار باید طبق دستور پزشک، داروهای مسکن، آنتیبیوتیک و سایر داروهای تجویز شده را مصرف کند.
برای ایجاد فضای کافی برای انجام عمل، جراح اسلیو نوعی گاز را به شکم شما تزریق میکند.
در پایان، رعایت رژیم غذایی مناسب پس از جراحی اسلیو معده به شما کمک میکند تا از عوارض احتمالی جلوگیری کرده و بهترین نتیجه را از اسلیو معده به دست آورید. با توجه به کوچک شدن معده و تغییرات هورمونی، توجه به مصرف غذاهای سالم و کمچرب، نوشیدن مایعات کافی و اجتناب از غذاهای پرکالری بسیار مهم است.
سپس تصمیم به جراحی اسلیو گرفت و توانست کاهش وزن اسلیو قابل توجهی را تجربه کند.
معاینات دورهای؛ بیمار باید به طور مرتب برای معاینات دورهای به پزشک اسلیو معده مراجعه کند تا روند بهبودی او بررسی شود.
مسلما این عمل جراحی برای بازیابی لاغری افراد صورت میگیرد که یک عمل غیر قابل بازگشت میباشد.
به حجم و تعداد وعدههای غذایی خود توجه کنید. وعدههای غذایی خود را به ۵ تا ۶ وعده کوچک در روز تقسیم کنید و از پرخوری خودداری کنید.
عمل اسلیو معده در بهبود و درمان بیماریهای ناشی از اضافه وزن و چاقی مانند دیابت نوع دوم، فشار خون بالا، کلسترول بالا، آپنه انسدادی خواب، کبد چرب غیرالکلی، آرتروز زانو و گردن ناشی از اضافه وزن، بیماریهای گوارشی ناشی از چاقی و بهبود بیماریهای قلبی و عروقی موثر خواهد بود.
برخی از مهمترین نکاتی که باید آنها را بعد از اسلیو معده رعایت کنید عبارتاند از:
جراحی اسلیو معده یک روش موثر برای کاهش وزن است که با تکنیکهای لاپاراسکوپی انجام میشود. امروزه اکثر جراحیهای لاغری با دوربین و ظروف لاپاراسکوپی انجام میشود که به این معنی است که بیمار برای مداخله جراحی خود نیازی به برش دادن ندارد.
گاز دیاکسید علاوه بر ایجاد فضای کافی برای دسترسی جراح به معده، بین اندامهای داخلی شکم فاصله ایجاد میکند که حین عمل اسلیو، دچار آسیب نشوند.